За дома

Фирмата има една от най-богатите колекции на дизайни, които в повечето случаи биха задоволили очакванията на клиента. Съществуващите дизайни могат да бъдат видоизменяни като размери, както и в цветово и структурно отношение.

Тук не само е запазена българската килимарска традиция, но и ще видите как тя е приложена в модерен и стилен вариант, отговарящ на най-новите модни тенденции на 21-ви век в домашния текстил.

Категорията гладкотъкани килими представлява килим с две лица, а техниката е заимствана от техниката на котленския килим. Разликата е, че предложените дизайни и цветови комбинации никога досега не са предлагани в тази техника.

Гладкотъканият килим е лек и много лесен за подръжка.


Фирмата има една от най-богатите колекции на дизайни, които в повечето случaи биха задоволили очакванията на клиента. Съществуващите дизайни могат да бъдат видоизменяни като размери, както и в цветово и структурно отношение.

Тук не само е запазена българската килимарска традиция, но и ще видите как тя е приложена в модерен и стилен вариант, отговарящ на най-новите модни тенденции на 21-ви век в домашния текстил.

Категорията килими „персийски възел“ представлява килими, които са меки, в които стъпалато потъва и се създава неимоверен комфорт. По-подходящи са да се използват в помещенията през студените месеци.

Подържат се изключително лесно, почистването е с прахосмукачка.


Тази категория е създадена с цел да предложи едно голямо разнообразие от малки артикули /килими и възглавнички/,  които могат да се комбинират с килимите от другите категории или да се ползват самостоятелно.

Възглавничките са от ръчнотъкан текстил на лицето и плат и цип или копчета (по желание) на гърба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>